Beranda » Harga yamaha mio j sporty fi

Harga yamaha mio j sporty fi

Dilihat 724x

Harga yamaha mio j sporty fi Desember 2017

Markedssegment af motorcykler fra Dodge stor efterspørgsel af forbrugerne i Indonesien især i de store byer. Dodge blev primadonna af arena af praktisk, så let at bruge forskellige baggrunde, komfortabel og effektiv. Denne gang opsummerer Kapoww. com data på salgsprisen for 3 Dodge f.eks. Harga yamaha mio j sporty fi, Honda Beat, Honda Vario output i 2012.

1. Yamaha Mio
Yamaha Mio er Dodge produceret af PT Yamaha Indonesien i tre versioner dvs Mio Mio Jørgensen, GT og Mio sjæl gt. motorkapacitet var til stede med sin tredje 115cc. af de billigste former, dvs Mio Jørgensen frigivet til en pris af Rp 13,55 millioner og varianter Højestes dvs Mio sjæl GT sælger for Rp 14,85 mio. Nu, Yamaha Mio indberetninger i 2012 har været brugt i de sidste to år solgt til den højeste pris nåede Rp 9,5 millioner for variant Mio Jørgensen samt Mio sjæl GT for Rp 12 millioner.

2. Honda Beat
Honda Beat motorcykel blev en af favoritterne i segmentet af Dodge. Modeller, der findes på den tid, det var den anden generation af udbydere at bruge injektion, som erstatter versionen af karburatoren. For de seneste påmindelser Honda Beat, der har brugt miner til brændstofindsprøjtning, PT Astra Honda Motor (AHM) som producenterne Dodge membanderol det til 13,85 mio. Efter en alder af to år sælges Honda Beat indberetninger i 2012 på den tidligere nåede Rp 11 mio.

3. Honda Vario
Honda Vario er det første Dodge produceret af PT AHM. Denne Dodge kommer i to varianter dvs Vario Vario Techno 110 eller 125. For Honda Vario med den billigste variant dvs Vario 110 dibanderol på 15,4 mio og termahalnya varianter sælger dvs Vario Techno for Rp 16,6 mio. Nu, den tidligere salgspris for Honda Vario efter to år den højeste prissat mellem Rp 9,5-11,5 millioner for Vario Vario Techno samt på 110 125 med prisen på det tidligere Rp 11 til 13,5 mio.

Related : http://www.indoharga.co/2014/03/harga-yamaha-mio-terbaru.html


Keywords : ,